ROC West Brabant - Cingel College

MBO Economie - Handel en Zakelijke Dienstverlening

Het Cingel College biedt opleidingen in hartje Breda voor MBO Horeca, MBO Toerisme, MBO Facilitair en MBO Brood & Banket.

Ontmoetingen waardevol maken staat centraal in al onze MBO-opleidingen. We willen de passie van het vak in jou laten opleven, zodat je optimaal kan presteren op jouw toekomstige vakgebied. We willen al onze studenten zo goed mogelijk laten ontwikkelen in contacten met gasten en klanten.
Studenten doen naast hun stage ook binnen de school praktijkervaring op, o.a. in ons eigen restaurant BAROC (Horeca), het evenementenbureau (Toerisme en Recreatie), de brood- & banketbakkerij en bij onze vaste partners, Chassť Theater en NAC Breda (Facilitair).

Dus, wil je met je toekomstige job de gastvrijheidindustrie in? Dan is het Cingel College in hartje Breda jou beste keuze!

Ontdek onze colleges

ROC West-Brabant omvat acht colleges die sterk zijn in goed een aantrekkelijk vmbo en mbo onderwijs en educatie in West-Brabant. De colleges zijn de zelfstandige pijlers onder het ROC; ze hebben hun eigen specialisme en een sfeer die past bij hun opleidingen. Dit zijn ze:


Adresgegevens

ROC West Brabant - Cingel College geeft o.a. opleidingen in:
  • Breda

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'ROC West Brabant - Cingel College' of maak gebruik van onderstaande gegevens: