SintLucas

Kom het maken bij SintLucas!

Alles om je heen is ooit bedacht, ontworpen en gemaakt. Bij SintLucas leer je hoe je ideeën bedenkt en vormgeeft. Creativiteit bij SintLucas is nooit ‘zomaar’. Nooit alleen maar leuk of mooi, maar juist altijd duurzaam en met een positieve impact op mensen en de omgeving. Je leert oplossingen bedenken en realiseren die van betekenis zijn. Wat je creatieve talent ook is, samen zorgen we ervoor dat je een mooie toekomst wacht!

Onze mbo-opleidingen zijn uniek. Waar de rest stopt, gaan wij door. Dromers, denkers, ontwerpers, makers: ze beginnen allemaal hier, bij SintLucas. We leren jou zien wat nog geen vorm heeft. Bouwen wat nog niet bestaat. SintLucas is de plek om te leren, te ondernemen en te creëren.

We bieden verschillende creatief-technische mbo-opleidingen. Onze opleidingen zijn verdeeld in vier clusters: Vormgeven & Ambacht, Beeld & Geluid, Ruimtelijk Vormgeven en Vormgeven, Media & Technologie.

Ons onderwijs

Tijdens je opleiding bij SintLucas ontwikkel je kennis en vaardigheden binnen jouw vakgebied. Creativiteit speelt daarbij een grote rol. Het bedenken van nieuwe ideeën en experimenteren loopt als een rode draad door de opleiding. Ook leer je de nieuwste technologieën en technieken toepassen. Daarnaast hebben we aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling, we dagen je steeds uit het beste uit jezelf te halen. En een ondernemende houding is belangrijk, of je nu een eigen bedrijf begint of straks in loondienst gaat werken. Vanzelfsprekend staan ook vakken als Nederlands, Engels en rekenen op het programma.


Adresgegevens

SintLucas geeft o.a. opleidingen in:
  • Boxtel
  • Eindhoven

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'SintLucas' of maak gebruik van onderstaande gegevens: