SVO vakopleiding food

Werkend leren aan je eigen carrière

SVO vakopleiding food is dé mbo-opleidingsexpert in de foodbranche. Van medewerker tot manager, er is altijd een mbo-opleiding die aansluit bij jouw wensen en ambities. Bovendien zijn er volop doorgroeimogelijkheden: na afronding van een opleiding kun je eenvoudig doorstromen naar een opleiding op een hoger niveau. Zo bouw je je carrière in de wereld van food nog verder uit.

SVO biedt mbo-opleidingen op niveau 1, 2, 3 en 4. Met onze opleidingen kun je aan de slag in de slagerij, de visspeciaalzaak, bij de poelier of de groentespeciaalzaak. Ook voor super­markten, fastservicerestaurants (zoals fastfoodrestaurants, cafetaria's en lunchrooms) en voedingsbedrijven zijn er volop mogelijkheden. Nieuw is onze koksopleiding in Houten.

Zo werkt leren bij SVO vakopleiding food

Onze mbo-opleidingen sluiten goed aan op de praktijk en combineren werken en leren. Bij ons kun je dus leren én geld verdienen. Je gaat een dag in de week naar school en leert de andere dagen in je leerbedrijf. Dit heet beroepsbegeleidende leerweg (BBL). Tijdens lesdagen word je begeleid door enthousiaste, betrokken docenten die zelf uit het vak komen. Kortom: vakspecialisten leiden vak­specialisten op!

Opleidingslocaties

SVO vakopleiding food heeft opleidingslocaties in het hele land. We hebben 8 hoofdlocaties: Best, Heerhugowaard, Houten, Rijswijk, Roermond, Goes, Groningen en Zwolle.
Daarnaast bieden we onze fastservice-opleidingen ook aan in: Almelo, Amstelveen, Arnhem, Best, Breda, Goes, Groningen, Houten, Heerhugowaard, Leeuwarden, Rijswijk, Rotterdam, Valkenburg en Zwolle.
Het is ook mogelijk opleidingen in-company te volgen.


Adresgegevens

SVO vakopleiding food geeft o.a. opleidingen in:
  • Almelo
  • Amstelveen
  • Arnhem

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'SVO vakopleiding food' of maak gebruik van onderstaande gegevens: