SVO vakopleiding food

Ga jij voor een toekomst in food?

Houd jij van koken? Heb je technisch talent? Ben je creatief? Dan biedt de foodsector ongekende mogelijkheden: vlees, vis, groenten, brood, banket, kaas of delicatessen. Mensen met kennis van food én passie voor het vak zijn onmisbaar. Ben jij de foodprofessional van morgen?

SVO vakopleiding food is dé mbo-opleidingsexpert in de foodbranche sinds 1926. Van medewerker tot manager, er is altijd een mbo-opleiding die aansluit bij jouw wensen en ambities. Bovendien zijn er volop doorgroeimogelijkheden: na afronding van een opleiding kun je eenvoudig doorstromen naar een mbo-opleiding op een hoger niveau, of naar het hbo. Zo bouw je je carrière in de wereld van food nog verder uit.

SVO biedt mbo-opleidingen van entree-niveau tot en met niveau 4 en een breed aanbod van vak- en vaardigheidstrainingen. Onze opleidingen sluiten perfect aan op de praktijk. Naast de BBL-opleidingen biedt SVO voltijd mbo-opleidingen aan op onze locaties in Best, Houten, Rijswijk, Rotterdam en Zwolle. Goed opgeleide medewerkers bepalen het succes van een foodbedrijf, deze vakmensen maken uiteindelijk het verschil. En SVO helpt hen dat verschil te maken.

Zo werkt leren bij SVO vakopleiding food

Onze mbo-opleidingen sluiten goed aan op de praktijk en combineren werken en leren. Bij ons kun je dus leren én geld verdienen. Bij onze BBL-opleidingen ga je een dag in de week naar school en leer je de andere dagen in je leerbedrijf. Dit heet de beroepsbegeleidende leerweg (BBL). Tijdens lesdagen word je begeleid door enthousiaste, betrokken docenten die zelf uit het vak komen. Kortom: vakspecialisten leiden vakspecialisten op! Bij onze BOL-opleidingen ga je vier dagen per week naar school en leer je het bedrijfsleven kennen door de vele stages.

Opleidingslocaties

SVO vakopleiding food heeft opleidingslocaties in het hele land. Je vindt ons in Best, Heerhugowaard, Houten, Rijswijk, Rotterdam, Groningen en Zwolle. Daarnaast bieden we onze fastservice-opleidingen ook aan in: Almelo, Amstelveen, Best, Breda, Goes, Groningen, Houten, Heerhugowaard, Leeuwarden, Rijswijk, Rotterdam, Velp, Valkenburg en Zwolle. Het is ook mogelijk opleidingen in-company te volgen.


Adresgegevens

SVO vakopleiding food geeft o.a. opleidingen in:
  • Almelo
  • Amstelveen
  • Breda

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'SVO vakopleiding food' of maak gebruik van onderstaande gegevens: