Cadix

Als Autodesk Authorized Training Center verzorgt Cadix een breed scala aan CAD trainingen voor de bouw, werktuigbouw en civiele techniek. Denk bijvoorbeeld aan cursussen voor AutoCAD, Inventor, Revit en Civil 3D.

Onze erkende opleidingen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen van Autodesk en zijn zowel geschikt voor bedrijven, als voor particulieren. Voor de CAD trainingen beschikt Cadix in heel Nederland over uitstekende gefaciliteerde trainingslocaties. Maar het is ook mogelijk dat een training op uw locatie wordt verzorgt. Bent u op zoek naar een specifieke of specialistische scholing? Ook dan kunt u bij Cadix terecht. In overleg met een opleidingsadviseur wordt de cursus volledig op uw wensen en eisen afgestemd.Met een team van gepassioneerde vakspecialisten levert Cadix oplossingen voor het ontwerpen, beheren en delen van informatie in de bouw, werktuigbouw en infrastructuur. Dat realiseren wij met onze trainingen, oplossingen en detachering.

Waarom kiezen voor Cadix?

  • Cadix is een Autodesk gecertificeerd training & examen centrum
  • Cadix heeft meer dan 20 jaar ervaring in het uitvoeren van Autodesk trainingen
  • Trainingen vinden plaats in kleine groepen, dus veel persoonlijke aandacht
  • Cursisten ontvangen Nederlandstalig lesmateriaal
  • Gespreide cursusdagen, dus voldoende tijd om te oefenen
  • Elke cursist krijgt toegang tot het unieke online leerportaal genaamd Cadix Academy

Scholingstraject tot CAD tekenaar

Wilt u zich laten omscholen tot een functie waarbij CAD-kennis vereist is, zoals CAD-tekenaar, CAD-modelleur, werkvoorbereider of calculator? Dan is een CAD-scholingstraject bij Cadix dé oplossing! Een omscholingstraject bestaat zowel uit klassikale trainingsdagen als praktijkdagen en begeleidingsdagen. Cadix biedt diverse scholingstrajecten aan voor zowel de bouw als de werktuigbouw. Een scholingstraject is uitstekend geschikt voor mensen die (tijdelijk) geen baan hebben en een opleiding willen volgen om de kans op een baan te vergroten!

Opleidingslocaties:

Alkmaar, Almelo, Amsterdam, Apeldoorn, Den Bosch, Drachten, Eindhoven, Emmen, Groningen, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht, Venlo, Zaandam, Zwolle.


Wij werken onder andere voor


Adresgegevens

Cadix geeft o.a. opleidingen in:
  • Alkmaar
  • Almelo
  • Amsterdam

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'Cadix' of maak gebruik van onderstaande gegevens:

Winthontlaan 200

3526 KV Utrecht