Kenniscentrum ECABO

In deze branche vind je beroepen en opleidingen waarmee je op veel plaatsen kunt werken. Bij administratieve beroepen kun je denken aan bedrijfsadministratie en boekhouding, secretarieel werk, commercieel en logistiek, informatiebeheer, sociaal-juridische en bestuurlijk-juridische beroepen, werk in de beveiliging en bewaking.

Je kunt met een van deze opleidingen in het hele beroepenveld werk vinden - van technisch bedrijf tot ziekenhuis, van winkel tot transportbedrijf. Overal werken secretaressen, boekhouders, telefonistes, informatica-deskundigen, administrateurs. Afhankelijk van het niveau van je opleiding werk je meer of minder zelfstandig, krijg je of geef je leiding, bepaal je zelf hoe je het werk organiseert. Het is een tak waarmee je ook gemakkelijk verder kunt komen of zijstappen kunt maken.

Het gebruik van de computer is hier vanzelfsprekend en de vernieuwingen in de informatica betekenen meestal ook dat je weer nieuwe dingen moet leren of taken anders uitvoeren.

Kantoorwerk is allang niet saai en voorspelbaar meer, integendeel, je kunt er alle kanten mee op.

Adresgegevens

Om contact op te nemen met dit kenniscentrum kan je gebruik maken van het e-mail formulier voor 'Kenniscentrum ECABO' of maak gebruik van onderstaande gegevens:

Kenniscentrum ECABO