SVO vakopleiding Food

Werkend leren aan je eigen carrière

Wil je straks aan de slag in een slagerij, supermarkt of in de voedingsmiddelenindustrie? Of werk je al in de sector en wil je een nog betere productiemedewerker, verkoper, winkelslager, chef of manager worden? Dan is hier je kans. Bij SVO vakopleiding Food gaan werken en leren hand in hand.

Vier dagen per week ben je bezig met je vak, op de vijfde dag zorgt een team van docenten van SVO vakopleiding Food er voor dat je een echte professional wordt. We noemen dit werkend leren of de beroepsbegeleidende leerweg (BBL). SVO vakopleiding Food biedt MBO-onderwijs op niveau 1 (assistent) tot en met niveau 4 (manager).

Werkend leren
Alles is er bij SVO vakopleiding Food op gericht om te zorgen dat je op een zo plezierig mogelijke manier de vereiste vakkennis opdoet, vaardigheden aanleert en een professionele medewerker of manager wordt. Jij en je docenten werken samen toe naar de eisen die de branche en het bedrijf waar je werkt aan jou als werknemer stellen. Op die manier krijg je al doende alle vaardigheden en kennis onder de knie die je nodig hebt om je beroep goed te kunnen uitoefenen.

SVO vakopleiding Food
SVO vakopleiding Food beschikt over tien opleidingslocaties. Je vindt ze verspreid over Nederland. SVO vakopleiding Food bestaat al meer dan 70 jaar en is uitgegroeid tot een echte vakschool van en voor het slagersbedrijf, de supermarkt en de voedingsmiddelenindustrie. Je kunt er alles leren wat je moet weten en kunnen om je werk goed te doen.
Alle opleidingen zijn afgestemd op beroepsprofielen. Daarin staat beschreven wat de eisen zijn voor een bepaald beroep of functie. Deze beroepsprofielen zijn opgesteld in samenspraak met deskundigen uit de praktijk. Daardoor is er een goede afstemming tussen praktijk en school. Zo kom je ook nooit voor verrassingen te staan. Die ene dag op school leer je het hoe, wat en waarom van waar je die andere vier dagen van de week al mee bezig bent.

SVO vakopleiding Food biedt MBO-opleidingen aan in: Heerhugowaard, Almelo, Wageningen, Roermond, Rijswijk, Tilburg, Zwolle, Goes, Groningen en Leeuwarden.

Adresgegevens

Om contact op te nemen met dit kenniscentrum kan je gebruik maken van het e-mail formulier voor 'SVO vakopleiding Food' of maak gebruik van onderstaande gegevens:

SVO vakopleiding Food