Data Protection Officer (DPO) in BelgiŽ

29 maart 2018
De Data Protection Officer (DPO) opleiding is gebaseerd op een in de praktijk ontwikkelde methode voor het voldoen aan de eisen van data protection (security), privacy en de bescherming van persoonsgegevens. De opleiding voorziet in helder gefaseerde stappenplannen en checklists met concrete (implementatie)maatregelen die in beginsel bij elk bedrijf of elke (publieke) organisatie - ongeacht de omvang - kunnen worden toegepast.

De opleiding dankt haar succes mede aan de combinatie van inzichten en technieken afkomstig van wetenschappelijke en internationaal erkende managementmodellen en veel praktische input van privacy professionals met jarenlange ervaring op het gebied van privacy compliance en privacy implementatie. Daarnaast is de opleiding gebaseerd op de beste kernelementen van internationaal erkende en beproefde technieken als COSO, INK, OASIS, PRINCE2, MSP en PCQF (Privacy Compliance Quality Framework).

Meer informatie
Kijk op onze website voor meer informatie of neem contact op via info@imf-online.com / [klik hier voor het telefoonnummer]