Oproep: Zorg en Welzijn helden gezocht!

17 augustus 2018
Lijkt het jou leuk om in de Zorg en Welzijn te werken? Wil je snel aan het werk kunnen? De zorg kampt met enorme personeelstekorten die alsmaar blijven groeien. Capabel Onderwijs Groep biedt verkorte MBO opleidingen, gefocust op de Zorg en Welzijn. Pak je kans en start al in september!

Personeelstekort in de zorg
Het tekort aan personeel in de zorg groeit nog steeds. Er moet nieuw personeel komen om het gat op te vullen. Het liefst zo snel mogelijk. Verkorte opleidingen zijn dus de uitkomst voor dit personeelstekort!

Hoe groot is dat tekort? De cijfers liegen er niet om:
• 13% van alle banen in Nederland zijn in de zorg
• 80% van de werkgevers in de zorg kampt met personeelstekort
• Dit jaar zullen er ongeveer 120.000 tot 130.000 vacatures zijn in de zorg

Hoe kun jij helpen?
Kom werken in de zorg! Veel mensen denken al snel dat werken in de zorg betekent dat je heel de dag aan het wassen en aankleden bent. Dat is echter niet waar. Het gaat om mensen helpen. Humor of een gesprek kan al juist dat zijn waar iemand behoefte aan heeft.

Daarnaast is Zorg en Welzijn een breed concept. Pedagogisch Medewerker, Apothekersassistent, Sociaal-Cultureel Medewerker… Allemaal voorbeelden van functies binnen de Zorg en Welzijn!

Snel aan het werk
Door de verkorte opleidingen van Capabel Onderwijs Groep heb je binnen 15 maanden al je diploma op zak. Je kan dan met de juiste kennis en ervaringen zo doorstromen naar jouw droombaan! Begin in september nog met jouw opleiding! Bekijk onze opleidingen op www.capabel.nl/opleidingen en schrijf je nu nog in op www.capabel.nl/inschrijven .