Alternatief voor ROC opleidingen in de Zorg en Welzijn

06 september 2018
Particulier onderwijs is een synoniem voor duur, toch? Niet waar dus! Particulier onderwijs kan even duur of zelfs goedkoper zijn dan regulier onderwijs. Zeker als het om een verkorte opleiding gaat!

Verkorte opleiding
Door de korte duur van bepaalde opleidingen kun je snel beginnen aan jouw droombaan. Na 15 maanden heb je je diploma en de benodigde praktische ervaring op zak bij Capabel Onderwijs Groep! Na 15 maanden kun je dus al beginnen aan het terug verdienen van jouw investering. Bij gemiddelde ROC opleidingen duurt dit zo'n 3 of 4 jaar voor niveau 3 of 4.

Prijzen vergelijken
Let bij het vergelijken van prijzen op verschillende zaken. Hou met meer rekening dan alleen het lesgeld. Denk bijvoorbeeld ook aan schoolkosten, zoals boeken. En vergeet het niet om de kosten te vermenigvuldigen met het aantal beoogde schooljaar!

Gefocust op zorg
De Zorg en Welzijn sector blijft kampen met personeelstekort. Daarin kan jij voorzien. Met jouw Zorg en Welzijn diploma ben je erg gewild in de sector. Goed opgeleid personeel is namelijk erg in trek in de huidige markt. Er is meer personeel nodig en het liefst zo snel mogelijk.

Lees meer over de particulier onderwijs als alternatief van ROC opleidingen via www.capabel.nl/alternatief-voor-roc-opleidingen/