In januari start de opleiding IATA Travel Consultant weer!

19 oktober 2018
In januari start de opleiding IATA Travel Consultant weer!

Dinsdag 15 januari 2019 start de opleiding IATA Travel Consultant bij TAT beroepsopleidingen. In 3 maanden worden de leerlingen klaargestoomd om te kunnen gaan werken in deze branche.

Studenten hebben MBO-4 denk- en werkniveau nodig om deel te mogen nemen aan ons lesprogramma. De opleiding is particulier wat betekent dat het kleine klassen zijn en er veel persoonlijke begeleiding wordt gegeven.

De opleiding bestaat uit theorielessen die voldoen aan de eisen van IATA. Het is een brede studie want het omvat land, zee en lucht transport. Ook verscheidene reserverings- en check-in systemen komen aan bod. Je krijgt les van een gespecialiseerde IATA trainer met jarenlange ervaring als Travel Consultant.

Na het positief afsluiten van de opleiding heb je een wereldwijd erkend IATA diploma Foundation in Travel and Tourism in handen. Bij de organisatie van IATA zijn meer dan 281 luchtvaartmaatschappijen aangesloten. Alle reisorganisaties en luchtvaartmaatschappijen erkennen de waarde van het IATA diploma. Tevens heeft TAT een groot netwerk aan toeristische bedrijven. Zo stromen onze studenten veelal snel het vakgebied in.

Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om een cursus Engels voor Travel Consultant te volgen om je spreek- en schrijfvaardigheid te verbeteren. Je leert van docenten uit de toeristische branche het vakjargon. De focus ligt op het verbreden van de woordenschat en het bevorderen van de communicatie met klanten en collega's.

Is jou interesse nou ook gewekt? Kom dan binnenkort naar een open dag voor deze opleiding!