Ready for hospitality?

01 november 2018
CAPABEL ONDERWIJS GROEP BIEDT VANAF NU OOK OPLEIDINGEN IN DE HOSPITALITY BRANCHE.

De hospitality omvat alles wat te maken heeft met gastvrijheid. De lokale friettent, het 3-sterren restaurant, de rondtrekkende foodtruck. Maar ook zalencentra, bungalowparken, entertainment op cruiseships behoren tot de hospitality branche.

Branche in trek
Hospitality is steeds meer in trek onder studenten. Er is ook ontzettend veel werkgelegenheid in de sector! Veel bedrijven kampen met personeelstekort. Vooral koksposities zijn moeilijk vulbaar. Goed opgeleid personeel is ontzettend waardevol in de sector. Met een hospitality opleiding word jij dus een waardevolle speler op de markt.

Dť hospitality-persoon
Ambitieus, creatief, innovatief. Wil jij werken in de hospitality? Dat vergt een bepaalde houding en uithoudingsvermogen.

Als kok ben je natuurlijk ontzettend creatief bezig. Je maakt de lekkerste gerechten die je op de mooist mogelijke manier op het bord presenteert. Je houdt je bezig met de menuplanning, het bestellen van alle benodigde ingrediŽnten, eventueel zelfs de leiding van de hele keuken. Naast een creatief beroep, is het dus ook een beroep met de benodigde verantwoordelijkheid.

Leidinggevende in de leisure of travel sector vergt ook een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Jij bent het aanspreekpunt voor het team. Jij bent verantwoordelijk voor de beleving van de gast. Daar hoort natuurlijk een glimlach bij, maar ook budgetteren, omgaan met boekingssystemen, communicatie met het team. Een ontzettend divers beroep dus!

Innovatief opleiden
Capabel Onderwijs Groep breidt haar aanbod uit: al jaren leider in verkorte Zorg en Welzijn opleidingen gaat nu ook verkorte Hospitality opleidingen verzorgen! Jij leert alles wat je nodig hebt om te shinen in de Hospitality. En dat al in 15 maanden!

Wil jij de sterren van de hemel koken? Wil jij een hoogstaand restaurant of foodtruck runnen? Kom naar de informatieavond op 4 december in Rotterdam. Lees meer via: www.capabel.nl/hospitality