Ik Zorg. En jij?

14 november 2018
De zorg en welzijn kampt nog steeds met personeelstekorten. Daarom is de overheid een nieuwe campagne gestart: Ik Zorg. Door middel van 600 mensen laat de campagne zien hoe divers de sector eigenlijk is. Ik Zorg. En jij? De eerste stap is natuurlijk de opleiding.

De diversiteit van de sector is ook zijn kracht. Er is voor ieder wat wils in de sector! Haal jij energie uit mensen verzorgen en ondersteunen? Dan is een verzorgend beroep is voor jou! Lijkt het jou leuker om een dokter of tandarts te assisteren? Ga aan de slag als assistent! Wil jij liever mensen met een speciale behoefte begeleiden of ondersteunen? Kijk eens naar de welzijn beroepen! Word bijvoorbeeld pedagogisch medewerker in de kinderopvang of ga aan de slag in de gehandicaptenbegeleiding.

Ook voor mannen
"De zorg is echt een vrouwen-sector". Nee hoor! Verzorgen klinkt misschien vrouwelijker, maar dat betekent zeker niet dat mannen het niet kunnen. Veel beroepen vereisen namelijk echt wel een bepaalde kracht en uithoudingsvermogen. Ook als man ben je dus uiterst Capabel voor de zorg en welzijn!

Snel beginnen met jouw droombaan
Wil jij ook snel je passie en toekomst vinden in de zorg en welzijn? Meld je dan nu nog aan voor de verkorte opleidingen van Capabel! Door de praktijkgerichte aanpak leer jij alles wat je nodig hebt. Binnen 15 maanden ben jij klaar om te beginnen met jouw droombaan. Meld je voor 26 november nog aan om in 2020 al de sector in te kunnen stromen!

Schrijf je in via deze link: www.capabel.nl/inschrijven/ of bekijk de opleidingen via deze link: www.capabel.nl/opleidingen/ .