BEPS Expert

21 januari 2019
BEPS Expert – waarom?
BEPS (Base Erosion en Profit Shifting) heeft als doel belastingontwijking tegen te gaan en staat bij veel ondernemingen en fiscalisten sterk in de belangstelling. BEPS is één van de grootste wijzigingen op belastinggebied ooit. BEPS ontwikkelt zich tot een wereldwijd regime met sterk verhoogde belastingrisico's voor organisaties die zich er niet aan commiteren. Heeft u alle actuele kennis in huis om de BEPS risico's het hoofd te bieden?

BEPS Expert – opzet van de opleiding
In 5 dagen nemen topdocenten met u het onstaan, de achtergrond en met name de actualiteiten van BEPS door. De meest belangrijke actiepunten van het BEPS project zullen worden behandeld, zoals de CFC regels en best practices, hybride mismatches, winstallocatie vaste inrichtingen (PE), hybride structuren, Transfer Pricing, anti-misbruik van belastingverdragen, belastingheffing van de digitale economie, EU ATAD1 en ATAD2, de verplichte geschillenregeling, het Multilateraal Instrument (MLI), enz. U krijg tal van richtlijnen, adviezen en praktische tips hoe u de BEPS actiepunten in uw dagelijkse praktijk kunt implementeren.

BEPS Expert – voor wie?
Deze unieke en actuele BEPS Expert opleiding is opgezet voor (bedrijfs)fiscalisten die hun expertise op het gebied van international tax c.q. BEPS op topniveau willen brengen. Na afloop van de BEPS Expert opleiding kunt u uw klanten state of the art adviezen geven en bent u een goede sparring partner van externe adviseurs.