Nu ook verkort MBO in Zwolle! (met stufi)

05 juli 2019
Zwolle kent een aantal ROC instellingen: het Deltion College, Landstede en Menso Alting. Daar is sinds juni dit jaar een vierde alternatief bij gekomen speciaal voor de sector Zorg & Welzijn!

Capabel Onderwijs Groep is ruim 40 jaar actief als opleider in diverse steden in Nederland. Sinds kort dus ook in Zwolle. Met de unieke opleidingsmethode van Capabel Onderwijs Groep ben je binnen 15 maanden al klaar om aan de slag te gaan met jouw droombaan! Bijvoorbeeld als Doktersassistent of Verzorgende in een ziekenhuis of andere zorginstelling.

Capabel Onderwijs Groep is volwassenenonderwijs en richt zich op de doelgroep 18 jaar en ouder. De opleidingen voldoen aan exact dezelfde eisen als de ROC opleidingen. Daarom is het mogelijk om voor de verkorte BOL opleidingen van Capabel studiefinanciering aan te vragen.

Capabel Onderwijs Groep kent vier startmomenten per jaar: zo kan je instromen in februari, mei, september en november. Tijdens je opleiding ga je één dag in de week naar school en kan je de andere dagen thuis studeren via Webinars en E-learning. Zo kun je altijd starten en studeren wanneer het jou uit komt.

Ook voor de regio is dit goed nieuws! In de regio Zwolle zijn maar liefst 35.000 banen in Zorg en Welzijn en het tekort aan personeel blijft toenemen. Met een afgeronde opleiding in deze sector ben je dus zeker van een goede baan waar je echt wat voor anderen kan betekenen!

Bron: www.capabel.nl/blog/capabel-start-met-verkorte-oplei…