Nieuwe training: Tax Technology!

11 februari 2020
Eindhoven, 11 februari 2020 – Leer een Tax Technology plan ontwerpen en implementeren in uw organisatie!

De opkomst van Tax Technology als nieuw vakgebied is een feit: belastingdiensten hebben de afgelopen jaren flink geļnvesteerd in de uitbreiding van hun controlecapaciteit, vooral door in te zetten op data-analyse. Maar niet alleen de belastingdienst heeft de afgelopen jaren flink geļnvesteerd, ook bedrijven en organisaties worden zich steeds meer bewust van de toegevoegde waarde van tax technology. Blijf niet achter en leer nu een vooruitstrevend Tax Technology plan ontwerpen en implementeren in uw organisatie!

In deze actuele schriftelijke cursus wordt u door de docenten meegenomen in het - zowel nationaal als internationaal - sterk veranderende tax technology landschap. Lees over de huidige tax technology strategieėn van belastingdiensten wereldwijd en leer hoe u hierop kunt inspelen en hoe multinationals met de transformatie van tax technology omgaan. Bouw diepgaande kennis op van de technologische aspecten op belastinggebied en leer hoe uw functie als tax professional er in de toekomst eruit zal gaan zien. De focus wordt zowel op Tax als op de IT professional gelegd zodat zij samen het tax technology project tot een succes kunnen maken. Ook worden er verschillende praktijkcases waarin het ontwerp, de implementatie van het tax technology plan en het project management beschreven.

Wilt u meer informatie over deze cursus of zich direct inschrijven? Kijk op onze website!

International Management Forum (IMF) is al zo’n 30 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en organiseren van veelal certificerende, schriftelijke/online, cursussen en (post-HBO) opleidingen voor de non-profit sector en het bedrijfsleven. Naast een uitgebreid open-rooster biedt IMF Academy tevens mogelijkheden voor maatwerk, in-company opleidingen of praktijkgerichte coachingstrajecten.