Summer school 2020 | Cadix

26 juni 2020
Binnen n week leren werken met AutoCAD, Revit en Inventor?
Is de zomerperiode ideaal voor u om te trainen? Dan hebben wij speciaal voor u een heel interessant aanbod. Leer deze zomer binnen n week werken met Revit, Inventor f AutoCAD. De geleerde kennis past u direct na de zomer toe in de praktijk. Grijp nu uw kans! De lestijden van de cursus zijn speciaal voor de Summer school aangepast naar 09:00 uur tot 14:30 uur. Zo kunt u na de training nog genieten van de middagzon!

Ontvang een 3Dconnexion CADmouse cadeau f 100,- korting!
Schrijft u zich in voor de Summer school dan ontvangt u een draadloze 3Dconnexion muis cadeau! De 3Dconnexion muis is specifiek ontworpen voor CAD gebruikers. Met deze muis hoeft u minder vaak op het muiswiel te klikken, maakt u minder bewegingen en werkt u aanzienlijk sneller! Bovendien ontlast een CADmouse uw armspieren waardoor u ontspannen aan uw CAD model kunt werken. Wilt u liever 100,- korting? Ook dat kan! De keuze is aan u!

Onze Summer School trainingen:
Op 6 t/m 10 juli vindt de AutoCAD-, Revit- en Inventor Summer school plaats in Drachten of via Virtual Classroom. Op 17 t/m 21 augustus kunt u deelnemen aan de AutoCAD-, Revit- of Inventor Summer school in Utrecht of via Virtual Classroom.

Heeft u interesse in een Summer school? Neem dan contact op met Cadix via www.roc.nl/default.php?fr=inst&inst=922.