Management Assistent/ Stewardess opleiding

07 oktober 2020
Geslaagd!

TAT mocht deze ochtend aan 12 studenten van de studie management assistent/ stewardess hun diploma overhandigen.

De dames en heren zijn vorig jaar gestart met hun opleiding. En na een aantal praktijk examens en theorie examens zijn zij met vlag en wimpel geslaagd. Van harte gefeliciteerd!

De opleiding Management Assistent/ Stewardess

De opleiding leidt op tot Management Assistent en stewardess. Juist de studenten die zich nog volop willen ontwikkelen in twee branches zijn hier op hun plaats. Zij leren de kneepjes van het vak management assistent zodat zij na hun opleiding kunnen gaan werken als management assistent bij de overheid of commerciŽle bedrijven.
Tevens krijgen zij luchtvaartgerelateerde vakken zodat een baan binnen de luchtvaartbranche ook nog open ligt.

De lessen

De lessen bij TAT opleidingen zijn particulier. Dus je werkt in kleine groepjes aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Docenten en studiecoaches staan klaar om jou te helpen daar waar nodig. Het begeleiden naar een erkend beroepsdiploma is onderdeel van de gehele begeleiding.

We hebben onze groep studenten met veel passie opgeleid tot vakbekwaam management assistent/ stewardess. Ook na de opleiding staan wij hen bij in het vinden van de juiste baan en de eerste maanden op de werkvloer. Wij wensen hen dan ook veel geluk en plezier toe in hun nieuwe werkomgeving!