Mooi verhaal; Capabel Onderwijs in Vier handen op 1 buik

10 februari 2021
Onlangs was Capabel Onderwijs onder de aandacht in de welbekende BBNVARA serie Vier Handen Op Één Buik – Hoe is het nu.
Even Uitzending Gemist terugkijken bij NPO. In Vier Handen Op 1 buik – hoe is het nu? gaat Xandra Brood na vier jaar weer op bezoek bij de vrolijke Rosa. Ze woonde in een klein appartement, had veel schulden en stond er tijdens haar zwangerschap alleen voor. In deze aflevering zie je hoe goed het nu gaat met Rosa. Schuldenvrij, een ontzettend schattig zoontje en een prachtig diploma van Capabel Onderwijs!
Volgens Rosa het eerste diploma van velen. Rosa wil namelijk haar eigen Hall of Fame gaan maken met al haar diploma’s. Rosa haalde haar diploma “Verzorgende IG” bij Capbel Onderwijs en doet nu ook bij ons de opleiding “Mbo verpleegkundige”. Na deze opleiding gaat ze voor haar Bachelor diploma.

Een heftig en mooi verhaal van een echte doorzetter met ambitie! Dat is ons doel bij Capabel Onderwijs. Hier doen we het voor. Onze studenten met ambitie snel verder helpen met hun volgende stap. Bij Capabel focussen onze energie op wat echt belangrijk is; het aanbieden van een fundamentele basis voor iedereen die een (aanvullend) diploma of certificaat wil behalen. Met onze uitgebreide vakgebieden, flexibiliteit en erkende opleidingen creëren we samen de beste mogelijkheden.
In de aflevering zie je het complete verhaal van Rosa vanaf minuut 30.29 min. tot 36.55 min. en van 40.39 tot 44:59. De complete aflevering is hier terug te vinden. Laat je inspireren door Rosa en bekijk alle mogelijkheden op www.capabel.nl.

Tekst: Daphne Verkroost - Marketing & Communicatie Capabel Onderwijs.