De Gouden Standaard in Data Management

18 augustus 2021
DAMA (Data Management Association) is dé provider van certificeringen op het gebied van data management. De certificeringen van deze wereldwijd erkende organisatie worden door veel bedrijven beter geacht dan certificeringen van welke organisatie dan ook!

Binnen data management is de CDMP (Certified Data Management Professional de gouden standard! Veel bedrijven verwachten dat hun data professionals deze titel bezitten, of gaan behalen. De uitgelezen kans dus om uzelf te onderscheiden van andere data managers!

Behaal Nu Uw Certificaat!
Met de splinternieuwe training van IMF Academy kunt u in slechts 4 dagen uw CDMP certificering behalen! In deze intensieve training wordt krijgt u alle nodige kennis en voorbereiding die u nodig heeft om het CDMP examen met goed gevolg af te leggen!

U leert alle facetten van de DAMA-DMBOK2 (Data Management Body of Knowledge) door en door kennen. Zodat ook u deze prestigieuze titel achter uw naam kunt zetten. Met deze training tilt u niet alleen uw kennis naar een hoger niveau, maar u behaalt ook nog eens de wereldwijd hoogst aangeschreven titel op het gebied van data management!

Schrijf u nu in!

Meer Doen Met Data?
Technologie verandert snel, wat ons nieuwe kansen biedt die slechts enkele jaren geleden nog niet bestonden. Wanneer u een kick krijgt van het werken met data om uw organisatie en bedrijfsprocessen te optimaliseren, dan zijn de volgende trainingen wellicht ook interessant:

* Artificial Intelligence in de praktijk
* Data Science en Business Analytics
* Internet of Things (IoT) certificering

Naast deze trainingen bieden wij bij IMF Academy nog vele andere trainingen, certificeringen en cursussen aan. Wilt u weten welke hiervan het beste aansluiten bij uw talent en ambitie? Neem dan gehaal vrijblijvend contact op via email of bel ons op [klik hier voor het telefoonnummer] !