Nieuwe jaarcursus 'van Concept naar Realisatie'

05 juli 2023
Per september 2023 start bij Grafische Cursussen de nieuwe jaaropleiding 'van Concept naar Realisatie'. De jaarcursus ‘van Concept naar Realisatie' is bedoeld voor iedereen die enige ervaring heeft met Photoshop, InDesign of Illustrator, maar zich onzeker voelt om te solliciteren of als zelfstandig grafisch ontwerper aan de slag te gaan. Deze cursus bereidt je voor om te werken als creatief professional in de grafische sector of als zelfstandige. Daarnaast is de opleiding ook geschikt voor iedereen die werkzaam is in de marketing- of communicatiebranche en graag professioneel grafisch werk wil afleveren.
In de cursus leer je over branding, conceptontwikkeling, design & presentatie, het gebruik van papier & andere materialen, en productietechnieken. Het doel van deze vervolgcursus op onze jaarcursus 'Grafische Vormgeving' is om je te leren hoe je een sterk concept kunt realiseren, tot in de kleinste details van design en uitvoering.
De docenten hebben jarenlange praktijkervaring én zijn didactisch sterk onderlegd. Alle lesboeken zijn inbegrepen. Ook zijn er twee uitstapjes gepland naar een reclamebureau en een grafisch specialist. De huiswerkbelasting varieert flink tussen cursisten maar ligt gewoon­­lijk tussen 3 tot 5 uur per week. De jaarcursus ‘van Concept naar Realisatie' is de ideale parttime opleiding om je grafische kennis naar een professioneel niveau te tillen.