Da Vinci College

Let op: Vanwege het coronavirus gaan veel open dagen en voorlichtingsactiviteiten niet door. Controleer daarom op de website van de betreffende onderwijsaanbieder of deze doorgaat, om teleurstelling te voorkomen.

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'Da Vinci College' of maak gebruik van onderstaande gegevens:


Online infomiddag

Datum: dinsdag 9 juni 2020
Locatie: Dordrecht
Omschrijving:

Twijfel je nog welke opleiding je gaat kiezen of heb je andere vragen? Meld je dan aan voor een online informatiemiddag. Op dinsdag 9 juni staan we van 14-17 uur klaar voor jou (en eventueel je ouders). Samen zoomen we in op jouw toekomst. Meld je hieronder aan, dan krijg je per mail een uitnodiging voor een videochat of een telefonisch gesprek met een tijdstip en naam van jouw contactpersoon. Als jij liever niet in beeld komt tijdens de videochat, dan kun je in het gesprek gewoon je camera uitzetten.


Informatiemiddag Da Vinci College

Datum: donderdag 18 juni 2020
Locatie: Dordrecht, Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Wijk en Aalburg
Omschrijving:

Zit je in je examenjaar maar heb je nog geen keuze kunnen maken voor een vervolgopleiding? Kom dan naar onze informatiemiddag op 18 juni ussen 15.00-18.00 uur. De meeste locaties van Da Vinci zijn deze middag geopend! Zodat je precies kunt zien welke opleiding waar gegeven wordt. Docenten en studenten nemen deze middag alle tijd om met jou en je ouders/verzorgers in gesprek te gaan. Daarnaast zijn de loopbaanadviseurs aanwezig op onze hoofdvestigingen op het leerpark en in Gorinchem om één op één je vragen te beantwoorden en mogelijk je twijfels weg te nemen. Leuke opleiding gevonden? Dan kun je je natuurlijk meteen aanmelden! Zorg dat je je BSN-nummer bij de hand hebt.