De Haagse Hogeschool

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'De Haagse Hogeschool' of maak gebruik van onderstaande gegevens:


Open dag 5 april 2024 De Haagse Hogeschool

Datum: vrijdag 5 april 2024
Bezoekadres: Johanna Westerdijkplein 75
Locatie: 2521 EN Den Haag
Telefoonnummer: Klik hier voor het telefoonnummer
Omschrijving:

· Heb je nog geen idee welke studie je leuk vindt? Doorloop ons Inspiratiepad in onze Innovation Playground op de begane grond van de hoofdvestiging. De studiekeuzeadviseurs helpen je daarbij.

· Naast de presentaties op vaste tijdstippen zijn er gedurende heel de Open Dag docenten en studenten van elke opleiding aanwezig die graag met je in gesprek gaan. 

· Wil je het gebouw leren kennen? Volg een rondleiding met een student. 

· In een aparte presentatie vertellen studenten in Delft en op de hoofdvestiging in Den Haag over hun ervaringen over studeren aan De Haagse Hogeschool (binnenkort volgt hier meer informatie over).

  • Verder te vinden op de Open Dag: de balie Centrale Studenten Inschrijving voor al je vragen over aanmelden en inschrijven (hoofdvestiging), onze decanen voor vragen over ondersteuning tijdens je studie (alle vestigingen), de internationale balie voor internationale studenten (hoofdvestiging) en informatie over studentenleven en sportfaciliteiten (hoofdvestiging