Aeres Hogeschool

Let op: Vanwege het coronavirus gaan veel open dagen en voorlichtingsactiviteiten niet door. Controleer daarom op de website van de betreffende onderwijsaanbieder of deze doorgaat, om teleurstelling te voorkomen.

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'Aeres Hogeschool' of maak gebruik van onderstaande gegevens:


Online Open Dag

Datum: vrijdag 22 januari 2021
Locatie: Wageningen
Omschrijving:

Een open dag is een goede manier om je te oriënteren op een studie. Tijdens een online open dag kun je in gesprek met docenten en studenten, voorlichtingspresentaties volgen en video's van ons gebouw bekijken.

Meld je aan en je ontvangt van ons een link naar de website waar je op 22 januari de hele dag video's en presentaties kunt bekijken. Ook heb je tijdens deze dag de mogelijkheid om te chatten met docenten en studenten.


Online Open Avond

Datum: dinsdag 9 februari 2021
Locatie: Dronten
Omschrijving:

Omdat we ons voor kunnen stellen dat je voorlichtingen wilt volgen en je vragen wilt kunnen stellen, organiseren we in februari een (online) open avond voor onze deeltijdstudies. Helaas kunnen we niet in de toekomst kijken, dus of deze open avond op locatie of online zal plaatsvinden weten we nog niet. Maar je kunt je in ieder geval al wél vast aanmelden! Dan hoor je zo snel mogelijk van ons in welke vorm de open avond zal plaatsvinden.