Bouw & Interieur College

Let op: Vanwege het coronavirus gaan veel open dagen en voorlichtingsactiviteiten niet door. Controleer daarom op de website van de betreffende onderwijsaanbieder of deze doorgaat, om teleurstelling te voorkomen.

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'Bouw & Interieur College' of maak gebruik van onderstaande gegevens:

Harmonielaan 2

3438 EB Nieuwegein


Online open avond Bouw & Interieur College 7 juni

Datum: maandag 7 juni 2021
Locatie: Amersfoort
Omschrijving: We gooien de deuren van onze colleges virtueel voor je open in de week van 7 t/m 10 juni. Elke dag staat een aantal mbo-colleges centraal. Er is nu al een groot personeelstekort bij bepaalde sectoren in de bouw en techniek. Kom kijken bij onze Bouwkunde opleidingen op niveau 4!

De open avond is op maandag 7 juni van 18.00 tot 20.00 uur

Online open avond Bouw & Interieur College 9 juni

Datum: woensdag 9 juni 2021
Locatie: Amersfoort, Utrecht, Nieuwegein
Omschrijving: We gooien de deuren van onze colleges virtueel voor je open in de week van 7 t/m 10 juni. Elke dag staat een aantal mbo-colleges centraal. In onze moderne theorie- en praktijklokalen kun je opleidingen volgen in de volgende richtingen: Bouwkunde, Civiele Techniek, Hout, Design & Wonen, Interieur & Wonen, Infratechniek, Specialistische Bouwberoepen. Check onze online voorlichtingen

De open avond is op woensdag 9 juni van 18.00 tot 20.00 uur