Sonnevelt Opleidingen

Let op: Vanwege het coronavirus gaan veel open dagen en voorlichtingsactiviteiten niet door. Controleer daarom op de website van de betreffende onderwijsaanbieder of deze doorgaat, om teleurstelling te voorkomen.

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'Sonnevelt Opleidingen' of maak gebruik van onderstaande gegevens:

Architronlaan 2-60A

5321JJ Hedel


Online informatieavond: 22 juni 2021

Datum: dinsdag 22 juni 2021
Locatie: Hedel
Telefoonnummer: Klik hier voor het telefoonnummer
Omschrijving: Deze online informatieavond is een gratis avond, waar je je kunt laten informeren over alle opleidingen die wij aanbieden. Gewoon vanaf de bank in je woonkamer of waar dan ook.

Tijdens de online informatieavond:

* Kun je via Zoom online presentaties van opleidingen bijwonen.
* Stel je je vragen online aan de docenten.
* Kun je vragen stellen over beroepsverenigingen en accreditaties tijdens een aparte presentatie.
* Kun je van tevoren de videopresentatie ‘Welke opleiding past bij mij?’ van Albert Sonnevelt bekijken.

Open dag zaterdag 11 september

Datum: zaterdag 11 september 2021
Bezoekadres: Van Weerden Poelmanweg 4-6
Locatie: 3768 MN Soest
Telefoonnummer: Klik hier voor het telefoonnummer
Omschrijving: Deze open dag is een gratis algemene open dag waar je informatie kunt krijgen over alle opleidingen die wij aanbieden.

We organiseren de open dag in het Hilton Royal Parc in Soestduinen conform de richtlijnen van het RIVM, waarbij we je zoveel mogelijk gelegenheid willen geven om presentaties van opleidingen bij te wonen en vragen te stellen aan de docenten en de studieadviseur. Je kunt zelf kiezen welke en hoeveel presentaties je bij wilt wonen. Je hoeft uiteraard niet de gehele dag aanwezig te zijn, het bijwonen van enkele presentaties op de open dag kan al heel verhelderend werken.

Programma
Op dit moment weten we nog niet hoe de situatie rondom corona zal zijn en welke maatregelen er dan nog gelden, zoals bijvoorbeeld een beperking in het aantal bezoekers. Daarom zullen we de precieze invulling van de open dag half augustus bekendmaken.

Meld je alvast aan op onze website, verzeker jezelf van een plekje en blijf op de hoogte.