HMC Rotterdam

Let op: Vanwege het coronavirus gaan veel open dagen en voorlichtingsactiviteiten niet door. Controleer daarom op de website van de betreffende onderwijsaanbieder of deze doorgaat, om teleurstelling te voorkomen.

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'HMC Rotterdam' of maak gebruik van onderstaande gegevens:


Open dag HMC

Datum: zaterdag 14 november 2020
Locatie: Rotterdam
Omschrijving: Open dag HMC
De open dagen voor dit schooljaar zijn geweest. Op 14 november van 10 tot 14 uur is er een open dag! Vanwege het coronavirus kan het zijn dat de open dagen een andere vorm krijgen dan normaal. Zodra hier meer over bekend is, dan laten we dit weten via deze weg.

Open dag HMC

Datum: vrijdag 15 januari 2021
Locatie: Rotterdam
Omschrijving: Open dag HMC
De open dagen voor dit schooljaar zijn geweest. Op 15 januari van 17 tot 21 uur is er een open dag! Vanwege het coronavirus kan het zijn dat de open dagen een andere vorm krijgen dan normaal. Zodra hier meer over bekend is, dan laten we dit weten via deze weg.

Open dagen HMC

Datum: zaterdag 16 januari 2021
Locatie: Rotterdam
Omschrijving: Open dag HMC
De open dagen voor dit schooljaar zijn geweest. Op 16 januari van 10 tot 14 uur is er een open dag! Vanwege het coronavirus kan het zijn dat de open dagen een andere vorm krijgen dan normaal. Zodra hier meer over bekend is, dan laten we dit weten via deze weg.

Open dagen HMC

Datum: donderdag 4 maart 2021
Locatie: Rotterdam
Omschrijving: Open dag HMC
De open dagen voor dit schooljaar zijn geweest. Op 4 maart van 15 tot 19 uur is er een open dag! Vanwege het coronavirus kan het zijn dat de open dagen een andere vorm krijgen dan normaal. Zodra hier meer over bekend is, dan laten we dit weten via deze weg.