Regio College

Let op: Vanwege het coronavirus gaan veel open dagen en voorlichtingsactiviteiten niet door. Controleer daarom op de website van de betreffende onderwijsaanbieder of deze doorgaat, om teleurstelling te voorkomen.

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'Regio College' of maak gebruik van onderstaande gegevens:


Informatieavond

Datum: donderdag 10 juni 2021
Locatie: Zaandam
Omschrijving: Informatieavond Zaandam
donderdag 10 juni 2021, 18:00 - 20:00 uur

Het Regio College heeft een aantal open dagen en informatieavonden per schooljaar. Tijdens je bezoek aan kun je de praktijk- en theorielokalen bezoeken, docenten en studenten ontmoeten en al je vragen stellen. Het is een heel goede manier om kennis te maken met het Regio College en de opleiding die je wilt gaan volgen. Je proeft meteen wat van de sfeer. Weet je nog niet wat je wilt gaan doen? Tijdens een open dag of informatieavond zijn er studie- en beroepskeuze adviseurs aanwezig en kun je gratis een beroepskeuzetest doen.

Vanwege de coronarichtlijnen hebben we tijdvakken waarin je onze school kan bezoeken. Ook geven we online presentaties over onze opleidingen. Zodra we meer informatie hebben plaatsen we dat op onze website.