SintLucas

Let op: Vanwege het coronavirus gaan veel open dagen en voorlichtingsactiviteiten niet door. Controleer daarom op de website van de betreffende onderwijsaanbieder of deze doorgaat, om teleurstelling te voorkomen.

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'SintLucas' of maak gebruik van onderstaande gegevens:


Open dag MBO

Datum: zondag 7 november 2021
Locatie: Boxtel, Eindhoven
Omschrijving: Benieuwd naar onze school en mbo-opleidingen? Bezoek onze open dag op zondag 7 november. Je bent van harte welkom op onze locatie in Boxtel en in Eindhoven. Tijdens de open dag kun je rondkijken in onze gebouwen, presentaties bijwonen en in gesprek gaan met studenten en docenten. Meer informatie en tijden volgen.

Open dag VMBO

Datum: zaterdag 29 januari 2022
Bezoekadres: Eindhoven
Locatie: Eindhoven
Omschrijving: Benieuwd naar onze school en vmbo-opleiding? Bezoek onze open dag op zaterdag 29 januari. Je bent van harte welkom op onze locatie in Eindhoven. Meer informatie en tijden volgen.

Open dag MBO

Datum: zaterdag 12 februari 2022
Locatie: Boxtel, Eindhoven
Omschrijving: Benieuwd naar onze school en mbo-opleidingen? Bezoek onze open dag op zaterdag 12 februari. Je bent van harte welkom op onze locatie in Boxtel en in Eindhoven. Tijdens de open dag kun je rondkijken in onze gebouwen, presentaties bijwonen en in gesprek gaan met studenten en docenten. Meer informatie en tijden volgen.

Open dag MBO

Datum: donderdag 7 april 2022
Locatie: Boxtel, Eindhoven
Omschrijving: Benieuwd naar onze school en mbo-opleidingen? Bezoek onze open dag op donderdag 7 april. Je bent van harte welkom op onze locatie in Boxtel en in Eindhoven. Tijdens de open dag kun je rondkijken in onze gebouwen, presentaties bijwonen en in gesprek gaan met studenten en docenten. Meer informatie en tijden volgen.