Hogeschool Inholland

Let op: Vanwege het coronavirus gaan veel open dagen en voorlichtingsactiviteiten niet door. Controleer daarom op de website van de betreffende onderwijsaanbieder of deze doorgaat, om teleurstelling te voorkomen.

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'Hogeschool Inholland' of maak gebruik van onderstaande gegevens:

Theresiastraat 8

2593 AN Den Haag


Online open avond Inholland

Datum: woensdag 9 juni 2021
Locatie: Den Haag
Omschrijving:

Online Open Avond van Inholland

Woensdag 9 juni | 17.00 tot 20.00 uur

Op woensdag 9 juni gaan we live en komen wij naar jou toe met onze Online Open Avond! Volg bijvoorbeeld een live opleidingspresentatie, ga live in gesprek met studenten en docenten, en krijg online hulp van onze studiekeuzeadviseurs. Gemakkelijk vanaf elk device, zonder je bank, bureau of zelfs je bed te verlaten. Zo kun jij je toch oriënteren op een (vervolg)studie en je studiekeuze maken.

Want als je bij ons komt studeren, dan kies je niet alleen voor een vak of beroep, maar vooral om ‘iemand’ te worden. Een mens die zichzelf ontwikkelt, die bereid is te blijven leren. Leren is ook keuzes maken. Continu blijven zoeken, twijfelen, vallen, opstaan, en doorgaan. Dát leren, dat leer je bij Hogeschool Inholland.

Dát ontdekken, dat doe je tijdens de Online Open Avond!