Video: Designwedstrijd ‘Werken in de toekomst’

Nieuwsgierig geworden na het zien van het filmpje? FNV Jong is dat namelijk ook. Nieuwsgierig naar wat jij vindt. Werken in de toekomst
Hoe zie jij jouw werk over 10 jaar? Gaan we meer thuiswerken? Of moet de werkplek juist flexibeler worden ingericht? Hoe zou je zorg en werk het beste kunnen combineren? Wat voor communicatiestromen zullen het meest worden gebruikt? Hoe kan er voor worden gezorgd dat er voldoende ruimte is om jezelf te blijven ontwikkelen? Of zijn er andere zaken waaraan je denkt? Kortom; design jouw ideale werkplek in de toekomst.

Vorm
Wees creatief en ga aan de slag! Het mag van alles zijn; een maquette, moodboard, website, film of kijkdoos. Verder ontvangen wij graag van jou een toelichting. Op maximaal 1 A4 een uitleg: de gedachte achter jouw creatie, zodat je jouw creatie zo goed mogelijk kunt presenteren aan een professionele jury. Het geheel zal op TMF worden uitgezonden bij het programma Reaction.

Prijzen
Ja, wij geven ook prijzen weg. De hoofdprijs is een surprise trip naar een inspirerende bestemming! Verder ontvangen de winnaar en overige finalisten de workshop ‘Realiseer jouw doelen’.

Zending
Stuur je creatie, jouw uitleg op maximaal een A4 en het inschrijfformulier naar FNV Jong, o.v.v. ‘Designwedstrijd’, postbus 8456, 1005 AL te Amsterdam.