Video: Instituut Broers

Bij Broers zit je goed! Wij zijn gespecialiseerd in middelbare beroepsopleidingen (MBO). Ons onderwijs is zowel theoretisch als praktisch. We werken met kleine groepen en bieden aansprekende extra's. Een lesrooster zonder tussenuren en het voorkomen van lesuitval is in jouw voordeel. Je krijgt een persoonlijke benadering en prima instructies van goede docenten.

Omdat het aantal studenten per vestiging beperkt is, voel je jezelf meteen thuis. Veel studenten gingen je al succesvol voor en bekleden nu goede functies in het bedrijfsleven of het onderwijs. Broers zorgt ervoor dat de aansluiting op de praktijk perfect is. Het percentage geslaagden is bijzonder hoog. Instituut Broers bestaat bijna dertig jaren. De hoofdvestigingen van Instituut Broers vind je in Tilburg en Eindhoven.

Een aantal opleidingen van Instituut Broers is voorzien van een betaalde BPV (beroepspraktijkvorming). Daardoor studeer je extra voordelig. Je verdient al je studiekosten (behalve boeken en materiaal) voor afstuderen terug en je krijgt in veel gevallen nog een baangarantie voor een jaar.