Video: Boerenbond in Beeld

''Verstand van buiten leven'', dat is waar het om gaat! Boerenbond richt zich op het buitenleven. De producten die verkocht worden, zijn voor een belangrijk deel gericht op tuin- welzijn en dier. Je verkoopt een breed assortiment waaronder groei en bloei, dierenvoeding, tuingereedschappen en machines, werk- en tuinkleding, maar ook barbecues en tuinmeubelen. Wat ons uniek en sterk maakt, is dat wij over een assortiment met een hoge kwaliteit beschikken, aangevuld met persoonlijk deskundig advies en een goede service.

Als medewerker ben je hier mede verantwoordelijk voor. Je ontvangt de klanten en verleent optimale service. Daarbij speelt ook dat je een adviserende rol vervult op het gebied van tuinwelzijn en dier. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de binnenkomende goederen en bestellingen. Jij zorgt dat dit op rolletjes verloopt. Het bijvullen van de goederen in de winkel behoort eveneens tot 1 van jouw taken.

Je werkt in een kleine team, waarbij een informele sfeer en professionaliteit prima samengaan. Met je collega’s zorg je er ook voor dat de winkel er altijd tip top uitziet.

Je bouwt presentaties in de winkel, en indien er acties zijn zorg jij voor de juiste sfeeraankleding en de juiste prijscommunicatie. Elk seizoen zorg jij met je team er voor dat de klanten in een goede sfeer komen en tevreden de winkel verlaten. Dat maakt het werk nog uitdagender!

Je bent servicegericht, sociaalvaardig met een commerciele instelling en je kunt daarnaast goed samenwerken. Naast een prima salaris, bieden wij jou ook nog eens doorgroeimogelijkheden, van medewerker verkoop tot assistent bedrijfsleider!

Sta jij met beide benen op de grond en heb jij verstand van buitenleven?
Kom werken bij Boerenbond!