Video: Perry Sport in Beeld

Perry-medewerkers zijn zelfbewust, flexibel, commercieel- en klantgericht. Zij bieden klanten professionele en pasklare antwoorden. De Perry-spirit is een teamspirit, die kansen biedt om grenzen te verleggen. In onze winkels bruist het van dynamiek, geen dag is hetzelfde. We zetten er samen de schouders onder om het telkens opnieuw net iets beter te doen. We scoren door klantvriendelijkheid, kwaliteit en service.

Wat kan Perry voor jou betekenen?

Je kunt bij ons zowel fulltime als parttime, maar ook als leidinggevende of leidinggevende in opleiding aan de slag. Bij onze medewerkers zit verkopen in het bloed. We vinden het belangrijk onze mensen te trainen en op te leiden tot goede sportadviseurs en/of leidinggevenden. Perry biedt daarvoor een aantrekkelijk trainingsprogramma of traineeship.

Perry Academy

Via de Perry Academy bieden we een scala van interne opleidingen en aantrekkelijke trainingen. Zoals assortimentskennis, verkopen, leidinggeven, visual merchandising en persoonlijke ontwikkeling. Zo maak je werk van je ambities. Je leert praktische vaardigheden, vergroot je vakkennis en kan persoonlijk groeien in je functie. De Perry Academy geeft je de unieke mogelijkheid om trainingen te volgen op het niveau van verkoopmedewerker, assistant store manager of store manager.