Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)

Categorie Administratief en Secretarieel
Prijs € 2480,-
Regio

Er is 1 opleiding gevonden gerelateerd aan Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)

Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)

Met cursus Moderne Bedrijfsadministratie (MBA) heb jij de basis om te kunnen studeren voor de hoog aangeschreven Bacheloropleiding SPD.
Met een beroep als moderne bedrijfsadministratie (MBA) ben je vaak de administratieve spil in een bedrijf werk je met grote mate van zelfstandigheid. Met een MBA op zak kun je in principe overal werken en het biedt volop doorgroeimogelijkheden als je een leidinggevende positie ambieert in de financieel-administratieve sector.

Inhoud

Tijdens een cursus moderne bedrijfsadministratie (MBA) volg je verschillende modulen, namelijk kostencalculatie, bedrijfsadministratie, financiering en belastingwetgeving. Tijdens deze modulen leer je onder andere over budgettering en administratie. Inrichten van de boekhouding, inkomsten- en loonbelastingen, Awr, omzetbelasting, verschillende kostensoorten, kostprijs- en capaciteitsberekeningen, analyse van de jaarrekening en opstellen van een balans. Dit is slecht een kleine greep van de onderwerpen die aan bod zullen komen. Na een cursus moderne bedrijfsadministratie (MBA) heeft u een sterke positie op de arbeidsmarkt en heeft u grote kans op een goedbetaalde baan.

Relevantie

Deze cursus is ontwikkeld voor medewerkers op een administratieve afdeling die hoger op willen komen. Ook voor mensen die willen gaan werken in de wereld van de bedrijfsadministratie is deze cursus een goed beginpunt.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Transfer Pricing (TP) IMF Academy (International Management Forum) 2480,-
  Afstandsleren / Zelfstudie

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.