Bouwkundig tekenaar Particulier onderwijs

Categorie Bouw en Techniek
Prijs € 2690,- tot € 3090
Regio

Er zijn 2 opleidingen gevonden gerelateerd aan Bouwkundig tekenaar

Bouwkundig tekenaar

Continu worden er panden gebouwd of gerenoveerd. Alles wat gebouwd of verbouwd wordt, is eerst getekend. Het is de taak van de bouwkundig tekenaar om datgene wat de architect bedenkt uit te tekenen. Deze tekening wordt gebruikt door de aannemers en de ingenieurs om mee te bouwen. Omdat er zoveel mensen gebruik maken van de tekening, moet een tekening van een bouwkundig tekenaar altijd zeer nauwkeurig en gedetailleerd zijn. Voor het maken van de tekening gebruikt een bouwkundig tekenaar, naast pen en papier, altijd bepaalde software.
Bouwkundig-tekenaar
Bouwtekeningen

Inhoud

In een aantal cursussen die hier worden aangeboden komen diverse tekenprogramma’s aan de orde. Tijdens deze cursussen leer je hoe je het softwareprogramma gebruikt als beginnend of gevorderd bouwkundig tekenaar. Ook is het mogelijk om je via een cursus te verdiepen in de geschiedenis van de bouwkunst of meer kennis op te doen op het gebied van bouwfysica.

Relevantie

De cursus is relevant voor iedereen die zich verder wil verdiepen in het creatieve, opstellende gedeelte van een concept dat later tot een bouwwerk zich zal ontwikkelen. Iedereen begint ergens, en de cursus bouwkundig tekenaar biedt inzicht in de start van een concept. Het is interessant voor iedereen die zich wil verdiepen in de bouwkunst of de software die bij het beroep toegepast worden.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
MBO Tekenaar Constructeur, niveau 4 Onderwijsinstelling 3090,-
  Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Zwolle
MBO Tekenaar Werktuigkundige Installaties, niveau 3 Onderwijsinstelling 2690,-
  Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Zwolle

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.