Verzuimmanagement Particulier onderwijs

Categorie HR en Organisatie
Prijs € 4797,-
Regio

Er is 1 opleiding gevonden gerelateerd aan Verzuimmanagement

Verzuimmanagement

Verzuim is een begrip dat voortkomt bij elke organisatie, instelling of bedrijf. Een medewerker verschijnt niet op zijn werk. De reden die de werknemer geeft voor het niet verschijnen op het werk is ‘ziekte’. Ziekteverzuim kan een bedrijf veel geld kosten: er moet wel betaald worden zonder dat er daarvoor arbeid geleverd wordt. Een goed verzuimbeleid kan dus voor veel instellingen van groot belang zijn. Alle activiteiten die worden ondernomen om het ziekteverzuim binnen een organisatie terug te dringen noem je ook wel verzuimmanagement.

Inhoud

Verzuimmanagement is een breed begrip. Je zal dan ook van alles leren om een goed verzuimbeleid op te kunnen stellen. Je wilt immers Wat zijn de verantwoordelijkheden van de werkgever? Hoe verander je het verzuimcultuur binnen je bedrijf? Wat kun je doen om het ziekteverzuim terug te dringen? En welke rol kan een bedrijfsarts spelen op het gebied van ziekteverzuim? Al deze vraagstukken komen aan bod bij een cursus of opleiding in de richting van verzuimmanagement.

Relevantie

Als ondernemer of medewerker op de afdeling P&O is het interessant om te weten hoe je om moet gaan met ziekteverzuim binnen het bedrijf. Na het volgen van een cursus of opleiding weet je hoe je het ziekteverzuim moet managen en optimaliseren.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Vitaliteitsadviseur Sonnevelt Opleidingen 4797,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.