Cursus personal trainer

Categorie Sport en Vrije tijd
Prijs € 2595,-
Regio

Er zijn 2 opleidingen gevonden gerelateerd aan Personal trainer

Personal Trainer worden? Welke opleidingen tot personal trainer zijn er?

Een personal trainer begeleidt mensen bij het halen van doelen op het gebied van sport. De personal trainer, ook wel personal coach genoemd, helpt je bijvoorbeeld om conditie te krijgen of gespierder te worden, of bij het verliezen van gewicht of juist bij het zwaarder worden. Gebruik maken van een personal trainer is prettig, omdat je een stok achter de deur hebt en daarom makkelijker en sneller je doelen bereikt.
Wanneer je van sporten houdt en daar misschien zelfs al een opleiding voor gevolgd hebt, is de stap naar het worden van personal trainer klein. Als personal trainer kun je in dienst zijn van een fitnesscentrum, maar je kunt ook voor jezelf beginnen en eventueel gebruik maken van de faciliteiten van een sportschool. Het is belangrijk dat je mensenkennis hebt en goed kunt motiveren en enthousiasmeren. Als personal coach ben je namelijk ook een vertrouwenspersoon en een voorbeeld.
Personal trainer
Personal trainer coach sporter

Wat houdt een cursus Personal trainer in?

Door het volgen van een cursus is het mogelijk om personal trainer te worden. Wel moet je hier vaak een vooropleiding voor hebben, maar dit verschilt per cursus. In een cursus over het worden van personal trainer komt onder meer aan bod wat verschillende vormen zijn van personal training, hoe je de juiste intake doet met klanten en hoe je personal trainer binnen een fitnesscentrum kunt worden of juist aan het werk kunt als zelfstandige. Ben je al personal trainer, dan is het ook mogelijk om je te verdiepen in bijvoorbeeld gewicht en voeding, sportmanagement of seniorensport.

Cursussen en opleidingen tot personal trainer. Voor wie is het bedoeld?

Iedereen die graag actief wil zijn als personal trainer kan hiervoor een cursus of opleiding volgen. Ook als je al trainer of instructeur bent, kun je je hierin specialiseren. Belangrijk is natuurlijk dat je mensen gaat motiveren om hun doelen te bereiken en hiervoor een schema met trainingen en lesprogramma's opstelt. De naam personal trainer zegt het eigenlijk al, het gaat om één op één begeleiding. Dus ook mensen die al ervaring hebben met de begeleiding van groepen mensen kunnen zich met één van deze cursussen bijscholen tot personal trainer.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Beweegcoach Sonnevelt Opleidingen 2595,-
 
Mental Coach Sonnevelt Opleidingen 2595,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.