Manager Toerisme

Categorie Toerisme en Recreatie
Prijs € 7999,-
Regio

Er is 1 opleiding gevonden gerelateerd aan Manager Toerisme

Manager Toerisme

Als manager toerisme ben je bezig met de commerciële en organisatorische kant van de reisbranche. Aan de hand van jouw communicatieve-, stressbestendige- en organisatorische vaardigheden; verantwoordelijkheid en commercieel inzicht verleen jij je diensten. Zo kan je bijvoorbeeld gaan werken bij een reisbureau of hotel en kan je werkzaam zijn als inkoper bij een touroperator.

Inhoud

Tijdens de opleiding manager toerisme doe je praktijkgerichte kennis op. Managementvaardigheden en kennis binnen de toeristische sector worden aangeleerd, zodat je na de opleiding goed voorbereid bent. Zo leer je onder andere over productbeleid, marketing, conflicthantering, besluitvorming, boeking- en reserveringssystemen en reisbestemmingen. Binnen een cursus of opleiding ontwikkel jij je tot een uitmuntende manager op het gebied van toerisme.

Relevantie

Hou jij van reizen, verschillende culturen, landen en talen waarbij jij je managementvaardigheden kan inzetten? Dan is deze opleiding iets voor jou!

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Airline Management TAT Beroepsopleidingen 7999,-
  Leiden, Rotterdam Airport, Schiphol Airport

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.