Automatisering

Categorie Transport en Logistiek
Prijs € 675,-
Regio

Er is 1 opleiding gevonden gerelateerd aan automatisering

automatisering

Automatisering gaat over het inzetten van machines bij bepaalde processen in plaats van dat er mensen worden ingezet. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld operatierobots, lopende banden in een etenswarenfabriek of een automatische autospuit machine. Vroeger zouden al deze werkzaamheden door mensen zijn uitgevoerd, tegenwoordig kunnen hiervoor machines worden ingezet.

Inhoud

Er zijn veel verschillende soorten automatisering, bijvoorbeeld industriële automatisering (hoe kunnen objecten automatisch bewegen van A naar B), taakautomatisering (hoe kan een persoon op kantoor effectiever werken) en digitale automatisering (hoe kan data automatisch verwerkt worden). Tijdens een opleiding automatisering leer je welke processen er omgezet kunnen worden en hoe dit in z'n werk gaat.

Relevantie

Als jij je verder wilt ontwikkelen in de richting van automatisering, het leuk vindt om zowel technisch als bedrijfskundig naar processen te kiujken en als jij verder wilt kijken naar de werking van bedrijfsprocessen dan is deze opleiding iets voor jou!

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Marketing Processes and Planning (BTEC4 HNC unit) The Hague / Online Kronenburgh Business College 675,-
  The Hague

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.