Maritiem Particulier onderwijs

Categorie Transport en Logistiek
Prijs € 303,-
Regio

Er is 1 opleiding gevonden gerelateerd aan Maritiem

Maritiem

Het water is voor Nederland erg belangrijk en ons land is van oudsher een maritieme natie. Binnen de maritieme sector zijn veel mensen werkzaam, op verschillende terreinen en uiteenlopende beroepen. Er zijn twee maritieme categorieën: de varende banen en de walbanen. Onder de varende banen vallen onder meer de zeevaart, binnenvaart, marine en visserij. Walbanen kun je vinden binnen de scheepsbouw, maritieme dienstverlening of bij zeehavens. Er zijn dus tal van mogelijkheden binnen de maritieme sector.
Heb je een opleiding tot maritiem officier gedaan, dan ben je breed opgeleid en kun je op veel plekken aan het werk. Omdat het een technische opleiding is, kun je als hoofdwerktuigkundige aan het werk maar ook als stuurman of kapitein. Omdat de functies gebonden zijn aan rangen moet je geschikt blijken en je opwerken. Vaak start je in het begin van je carrière met functies in de wacht of controle.
Wil je liever een walbaan, dan kun je denken aan een beroep als operator in een energiecentrale of als verkeersbegeleider.
Maritiem
haven

Inhoud

Wil je aan de slag in de maritieme wereld dan moet je in de meeste gevallen voldoen aan vakbekwaamheidseisen. Door middel van een praktijkgerichte cursus kun je erkend diploma halen en aan de slag in een nautische functie. Je kunt zowel een introductiecursus als vervolgopleidingen volgen.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Bovenloopkraan V-Tas 303,-
  Arendonk (B)of op locatie (in overleg), Bladel, Susteren

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.