Juridisch secretaresse Cursussen & Trainingen

Categorie Juridisch
Prijs € 900,- tot € 2290
Regio

Er zijn 4 cursussen gevonden gerelateerd aan Juridisch secretaresse

Juridisch secretaresse

De naam zegt het al: als juridisch secretaresse ben je zowel juridisch als secretarieel sterk onderlegd. De secretariŽle kennis bestaat voornamelijk uit administratieve taken als archivering, postbehandeling, en ordenen. De juridisch inhoudelijke kennis bestaat uit kennis van onder andere bestuursrecht, strafrecht en het Nederlands recht. Ook spelen omgang met privacygevoelige kennis en computervaardigheden een grote rol bij de functie van juridisch secretaresse. Een gouden combinatie die je kansen op de arbeidsmarkt vergroot!

Inhoud

De cursus juridisch secretaresse bestaat onder andere uit aspecten vanuit directiesecretaresse en managementassistent. Je leert hoe je taken rondom informatiemanagement, organisatie en planning uitvoert. Vakken die je tijdens een cursus tot juridisch secretaresse kunt krijgen zijn bijvoorbeeld gesprekstechnieken en adviesvaardigheden. Naast de algemene juridische en secretariŽle taken wordt ook bedrijfscorrespondentie Nederlands geleerd, maar ook het zakelijk Engels of Duits. Er is aandacht voor de juridische vakjargon waar je mee te maken krijgt. Ook volg je een zogenaamd Europees computerrijbewijs om technisch goed te kunnen functioneren.

Relevantie

De cursus is geschikt voor iedereen die als secretaresse aan de slag wil in een juridische omgeving: bijvoorbeeld een advocatenkantoor of een juridische afdeling in een organisatie.

Informatie aanvragen

Selecteer ťťn of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Juridisch Secretarieel Medewerker (Praktijkopleiding - Den Haag) Kronenburgh Business College 900,-
  Den Haag
MBO Juridisch Secretaresse Scheidegger Opleidingen 1290,-
  Eindhoven, Rotterdam, Utrecht
MBO Managementassistent / Directiesecretaresse, specialisatie Juridisch secretaresse, niveau 4 (BBL) Scheidegger Opleidingen 2290,-
  Eindhoven, Rotterdam, Utrecht
MBO Managementassistent / Directiesecretaresse, specialisatie Juridisch secretaresse, niveau 4 (BOL) Scheidegger Opleidingen 2290,-
  Eindhoven, Rotterdam, Utrecht

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.