Manicure

Categorie Beauty en Mode
Prijs € 279,- tot € 789
Regio

Er zijn 2 cursussen gevonden gerelateerd aan Manicure

Manicure

Als manicure zorg je voor nette en verzorgde nagels. Je reinigt en verzorgt handen, verricht handmassages, behandelt en lakt nagels en kunt kunstnagels aanbrengen. Ook kun je advies geven over de hand- en nagelverzorging.
Manicure
Vrouw krijgt een behandeling voor haar nagels

Inhoud

Je gaat binnen de cursus of training aan de slag als manicure en je leert over de juiste verzorging en behandeling van handen en nagels. Je leert binnen de cursus of training de diverse huidtypen van de handen, gaat in op diverse huidziekten, leert hoe je huidtypen het beste kan behandelen en welke middelen je hiervoor kunt gebruik. Binnen de cursus of training ga jij natuurlijk ook bezig met het lakken van nagels en de producten die je hiervoor kunt gebruiken. Zo leer je de facetten van de nagelverzorging met gellak, gel en acryl. Ter afsluiting van de behandeling die jij als manicure gaat geven leer je hoe je een massage kan geven aan de handen.

Relevantie

Om de cursus of training tot manicure te geven heb je geen specifieke vooropleiding nodig, deze cursus is bestemd voor iedereen die goed verzorgde handen en nagels belangrijk vindt! Ligt hier jouw passie? Wil je hier meer over weten? Kijk dan eens de diverse cursussen en trainingen voor manicure.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Manicure NHA Thuisstudies 279,-
 
cursus Nagelstyling met Acryl + Gel + Manicure NHA Thuisstudies 789,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.