ROC Kop van Noord-Holland

Waarom ROC Kop van Noord-Holland?

Bij een keuze voor je opleiding hoort ook de keuze voor een school. Niet ieder ROC is hetzelfde. Als je kiest voor het ROC Kop van Noord-Holland, kies je voor goed onderwijs en een persoonlijke aanpak. Je krijgt les van een vast team van docenten en coaches, die weten wie je bent en je de begeleiding kunnen geven die jij nodig hebt. Onze gebouwen zijn bewust niet heel groot en iedere onderwijsafdeling heeft er een eigen plek, zodat je gemakkelijk je weg kunt vinden.

Je volgt je lessen op een locatie in Schagen of Den Helder. Dat betekent natuurlijk niet dat je hier moet wonen; de leerlingen die bij ons op school zitten komen uit heel Noord-Holland: van Haarlem tot Enkhuizen en van Texel tot Amsterdam, en alles daar tussenin. Dat kan ook prima, want onze scholen zijn centraal gelegen, op loopafstand van het station en dus goed bereikbaar vanuit bijvoorbeeld Alkmaar, Heiloo, Castricum, Heerhugowaard, Hoorn of Zaanstad. Bovendien kunnen steeds meer mbo’ers vanaf 2017 gratis reizen, ook onder de 18.

Het leuke aan het mbo is dat je veel praktijkervaring opdoet tijdens je opleiding. Je loopt stage of gaat een aantal dagen per week aan het werk bij een bedrijf. Dat kan overal in Noord-Holland zijn, en ook daarbuiten.

Ook na je opleiding heb je in Noord-Holland Noord volop mogelijkheden. Wist je dat de Noord-Holland-regio volgens het rapport ‘European Cities & Regions of the Future’ van fDi Magazine (onderdeel van de Financial Times), zelfs tot de acht meest aantrekkelijke regio’s van West-Europa behoort?

Zo vind je hier uitstekende onderwijsfaciliteiten specifiek voor de offshore, olie- gas- en wind-energiesector of voor een toekomst in de techniek, transport, scheepvaart of logistiek. Maar er is meer. Of je nu kiest voor ict, bouw, infra, mobiliteit en voertuigen, horeca, defensie, economie, administratie, handel, ondernemerschap, kappen, zorg, welzijn, veiligheid, sport; je kunt bij ons alle kanten op!

Meer woorden zullen we niet gebruiken om duidelijk te maken dat een mbo-opleiding via het ROC Kop van Noord-Holland een uitstekende keuze is voor jouw toekomst. Kom het vooral zelf ervaren tijdens een van onze open dagen. Graag tot dan!

Gewoon een goede school

Adresgegevens

ROC Kop van Noord-Holland geeft o.a. opleidingen in:
  • Den Helder
  • Schagen
  • Hoorn

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'ROC Kop van Noord-Holland' of maak gebruik van onderstaande gegevens: