NHA Thuisstudies

Thuis studeren met vrijheid en plezier!

Lekker thuis een cursus of opleiding volgen voor een officieel erkend diploma of als hobby, dat kan op een prettige en voordelige manier bij de NHA. De gemakkelijk te volgen lessen vormen de basis voor een nieuwe baan, meer salaris of veel voldoening. Misschien heeft u al langer plannen om een diploma te halen, maar is het er nooit van gekomen.

Door drukte op het werk, een druk gezinsleven of doordat u geen zin heeft om elke week naar school te gaan. Dat hoeft ook niet! De NHA maakt het mogelijk om thuis, in uw eigen tempo een waardevol diploma te halen. Uniek in Nederland is onze niet geslaagd? lesgeld terug garantie! Onze slagingspercentages behoren tot de hoogste in Nederland. Hierdoor kunnen wij onze cursisten deze unieke garantie bieden. Meer info hierover bij de gratis studiegids.

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het voortgezet onderwijs. Alle NHA-opleidingen die aan wetgeving onderhavig zijn voldoen aan de kwaliteitsstandaard die vanuit het ministerie van OC&W wordt vereist. NHA past deze hoge kwaliteitsstandaard toe op de ontwikkeling van al haar opleidingen. Tevens bestaat er een nauwe samenwerking met toonaangevende organisaties als Nima, Nemas, Exin, Associatie, SEA, SVMNIVO, SVH, Exact, Cito, enz. Natuurlijk is de NHA ook ISO 9001 gecertificeerd.

De NHA bestaat al 85 jaar en biedt een keuze uit 500 kwaliteitsopleidingen op het gebied van Talen, Beroep & Vak, Administratie, Marketing, Management, Informatica, VMBO, HAVO, VWO en Hobby.

U profiteert van de voordelen van thuis-studeren:

  1. U heeft volop vrijheid, want u kunt op elk moment met uw studie beginnen en bent niet aan schooljaren gebonden.
  2. U bent geen tijd kwijt met reizen.
  3. U bepaalt zelf waar en wanneer u studeert en kiest uw eigen studietempo. Zo is elke studie ook perfect te combineren met een baan.
  4. De lesstof krijgt u compleet thuis gezonden, extra boeken kopen is dus niet nodig.
  5. Onze ervaren docenten zorgen ervoor dat u er nooit alleen voorstaat. U kunt uw huiswerk met eventuele vragen naar uw docent toesturen, waarna hij/zij uw huiswerk voorziet van leerzame aantekeningen en een beoordeling. Alle docenten van de NHA bouwen op een jarenlange onderwijservaring. Bij een aantal cursussen kunt u ook kiezen voor zelfstudie, zonder hulp.
  6. Op het NHA-studentenplaza kunt u in contact komen met medestudenten. Dit maakt het studeren extra leuk!

Vrijheid, kwaliteit en service daar staat de NHA al 85 jaar om bekend. Ons team van deskundige adviseurs en docenten staat nu en tijdens uw studie voor u klaar. Zo bent u verzekerd van een goede doorloop en kunt u zich volledig op uw studie richten met een waardevol diploma als eindresultaat.

Meer weten? Vraag dan vrijblijvend onze gratis studiegids aan.
Meteen starten? Schrijf dan direct in en profiteer van onze lage lesgelden.


Adresgegevens

NHA Thuisstudies geeft o.a. opleidingen in:
  • Afstandsonderwijs

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'NHA Thuisstudies' of maak gebruik van onderstaande gegevens: