ROC Rivor

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'ROC Rivor' of maak gebruik van onderstaande gegevens:


Open Dag 18 juni 2024 - ROC Rivor

Datum: dinsdag 18 juni 2024
Bezoekadres: Bachstraat 1
Locatie: 4003 KZ Tiel
Omschrijving:

Kom dinsdag 18 juni tussen 18.00 en 20.30 uur naar de Open Dag en maak op de locatie Bachstraat 1 in Tiel kennis met alle opleidingen van ROC Rivor!

Tijdens de Open Dag op 18 juni is alleen de locatie Bachstraat 1 in Tiel van ROC Rivor geopend. Op deze locatie kun je terecht voor informatie over al onze opleidingen, ook als de opleiding gedurende het jaar op een andere locatie wordt gegeven.

De Open Dag is een mooie gelegenheid om sfeer te proeven en vragen te stellen aan studenten en docenten. De studenten geven demonstraties en laten hun laatste projecten zien. Docenten geven informatie over de beroepen en opleidingen. Voor de twijfelaars is er een beroepsinteressetest. Alles is aanwezig om een goede studiekeuze te kunnen maken. Tijdens de avond is het ook mogelijk om je meteen aan te melden voor een opleiding. Let op! Voor het aanmelden voor een opleiding heb je je Digi-D nodig.

Meer informatie
Heb je vragen over de Open Dag? Neem dan contact op door te mailen naar [stuur een e-mail] of door te bellen naar [klik hier voor het telefoonnummer] .