MBO-opleidingen - Horeca en bakkerij
Ben jij iemand die houdt van dynamiek, gastvrijheid en creativiteit? In de horeca en bakkerij is geen dag hetzelfde! Of je nu een passie hebt voor koken, bakken of het verwennen van gasten: binnen dit domein vind je gegarandeerd een opleiding die perfect aansluit bij jouw talenten en ambities.
Clusters
Binnen het domein horeca en bakkerij zijn er diverse opleidingen die je kunt volgen. Denk bijvoorbeeld aan gastheer/gastvrouw of gastronoom/sommelier. Je zorgt voor een gastvrije beleving in restaurants, hotels en cafés, weet alles over wijn-spijscombinaties en adviseert gasten op topniveau. Maar je vindt binnen dit domein ook opleidingen tot kok, leidinggevende bediening en ondernemer bakkerij. Deze opleidingen zijn perfect voor jou als je praktisch bent ingesteld, dienstverlenend en sociaal bent en een creatieve en ondernemende instelling hebt. Na je studie kun je aan de slag in een hotel, restaurant, cateringbedrijf of bakkerij. Met jouw flexibele en enthousiaste houding vind je gegarandeerd een werkplek die bij jou past!
Opleidingen
Er zijn 32 opleidingen gevonden binnen het mbo domein Horeca en bakkerij.
1e Medewerker fastservice - meerdere instellingen (8)
Niveau: 3 | Lesvorm: BOL, BBLAllround medewerker facilitaire dienstverlening - meerdere instellingen (34)
Niveau: 3 | Lesvorm: BOL, BBLAssistent dienstverlening / Assistent sport & facilitair - Aventus
Niveau: 1 | Lesvorm: BOLBoulanger - meerdere instellingen (16)
Niveau: 4 | Lesvorm: BOL, BBLFacilitair leidinggevende - meerdere instellingen (46)
Niveau: 4 | Lesvorm: BOL, BBLFacilitair Medewerker Luchthaven - ROC van Flevoland
Niveau: 2 | Lesvorm: BOLFastservice - meerdere instellingen (2)
Lesvorm: BOLFoodservice professional - SVO vakopleiding food
Niveau: 2 | Lesvorm: BBLGastheer/-vrouw - meerdere instellingen (68)
Niveau: 2 | Lesvorm: BOL, BBLGastronoom/sommelier - meerdere instellingen (8)
Niveau: 4 | Lesvorm: BOL, BBLGespecialiseerd kok - meerdere instellingen (32)
Niveau: 4 | Lesvorm: BOL, BBLHoreca manager - meerdere instellingen (2)
Niveau: 4 | Lesvorm: BBLHoreca professional - meerdere instellingen (2)
Niveau: 2 | Lesvorm: BBLHoreca specialist - meerdere instellingen (2)
Niveau: 3 | Lesvorm: BBLKok - meerdere instellingen (68)
Niveau: 2 | Lesvorm: BOL, BBLKok - SVO vakopleiding food
Niveau: 2 | Lesvorm: BBLLeidinggevende bakkerij - meerdere instellingen (20)
Niveau: 4 | Lesvorm: BOL, BBLLeidinggevende bediening - meerdere instellingen (40)
Niveau: 4 | Lesvorm: BOL, BBLLeidinggevende keuken - meerdere instellingen (42)
Niveau: 4 | Lesvorm: BOL, BBLManager foodbranche - SVO vakopleiding food
Niveau: 4 | Lesvorm: BOLManager/bedrijfsleider fastservice - meerdere instellingen (2)
Niveau: 4 | Lesvorm: BOLManager/ondernemer horeca - meerdere instellingen (56)
Niveau: 4 | Lesvorm: BOL, BBLMedewerker fastservice - meerdere instellingen (18)
Niveau: 2 | Lesvorm: BOL, BBLMedewerker traiteur - SVO vakopleiding food
Niveau: 2 | Lesvorm: BBLMeewerkend horeca ondernemer - meerdere instellingen (28)
Niveau: 4 | Lesvorm: BOL, BBLOndernemer horeca/bakkerij - meerdere instellingen (4)
Lesvorm: BOL, BBLPatissier - meerdere instellingen (24)
Niveau: 4 | Lesvorm: BOL, BBLUitvoerend bakker - meerdere instellingen (36)
Niveau: 2 | Lesvorm: BOL, BBLZelfstandig werkend bakker - meerdere instellingen (36)
Niveau: 3 | Lesvorm: BOL, BBLZelfstandig werkend gastheer/-vrouw - meerdere instellingen (60)
Niveau: 3 | Lesvorm: BOL, BBLZelfstandig werkend kok - meerdere instellingen (66)
Niveau: 3 | Lesvorm: BOL, BBLZelfstandig werkend kok - SVO vakopleiding food
Niveau: 3 | Lesvorm: BBL