EHBO

Categorie Arbo en Veiligheid
Prijs € 219,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan EHBO

EHBO

EHBO staat als afkorting voor eerste hulp bij ongevallen of eerste hulp bij ongelukken. Het doel van het volgen van een cursus EHBO is om adequaat te kunnen handelen bij een ongeval. Het is een enorm waardevolle cursus om te hebben en ook vaak een gevraagde kwalificatie bij bijvoorbeeld vrijwilligers of mensen die bijvoorbeeld in de kinderdagopvang werkzaam zijn. De cursus richt zich op hulp verlenen en levensreddend handelen.
EHBO
EHBO koffer

Inhoud

Deelnemers aan de cursus EHBO zullen kennismaken met verschillende manieren om eerste hulp bij een ongeval te verlenen. Hierbij kun je denken aan zorg dragen voor de veiligheid van jezelf, het slachtoffer en eventuele omstanders. Maar ook medische hulp inschakelen door 112 te bellen en het slachtoffer te mobiliseren. Technieken zoals reanimeren, het gebruiken van een AED, gebruik van handgrepen bij verslikking, het stelpen van bloedingen, handelen bij een shock en de overdracht van het slachtoffer aan deskundige hulpverleners komt in de cursus EHBO aan bod. Binnen de cursus EHBO is er veel ruimte om te oefenen met diverse technieken en materialen. Door het duidelijke lesmateriaal en de goede begeleiding zul je de basisprincipes van EHBO al snel onder de knie krijgen.

Relevantie

Een cursus EHBO is een relevante cursus voor een ieder die hulp moet en wil verlenen in het geval van een noodsituatie. Het wordt aangereden voor verschillende werkgevers te verstrekken aan personeel en is een zeer relevante cursus voor mensen die werkzaam zijn met bepaalde groepen zoals kinderen of ouderen.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Levensreddend Handelen voor Kinderen Thuiscursus.nl 219,-
  Afstandsonderwijs / thuisstudie

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.