Hydrauliek

Categorie Bouw en Techniek
Prijs onbekend
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Hydrauliek

Hydrauliek

De aandrijftechniek hydrauliek maakt gebruik van vloeistof onder hoge druk. Hydrauliek is een aspect van werktuigbouwkunde. Hydraulieksystemen zijn in te delen in een aantal verschillende typen. Simpele systemen, mobiele systemen, industriële systemen en speciale systemen. Wanneer je werkt met hydrauliek heb je kennis van de verschillende systemen en kun je dit toepassen binnen het werkveld, bij het bouwen van hydraulische systemen.
Hydrauliek
Kraan met voorvork

Inhoud

Tijdens een opleiding of cursus in de hydrauliek leer je welke hydraulische systemen er bestaan, hoe ze werken en voor welk type bouwprojecten deze te gebruiken zijn. Door de theorie toe te passen in de praktijk leer je stap voor stap werken met allerlei hydraulische systemen. Tevens maak je globaal kennis met andere vormen van werktuigbouwkunde als meettechniek en pneumatiek.

Relevantie

Monteurs of andere mensen die werkzaam zijn in de techniek en geen kennis hebben van hydrauliek doen er goed aan een opleiding of cursus in deze richting te volgen.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
BBL-opleiding Werktuigbouw Tata Steel Academy    
  Velsen-Noord

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.