Camera

Categorie Grafimedia
Prijs € 1395,- tot € 4500
Regio

Er zijn 2 cursussen gevonden gerelateerd aan Camera

Camera

Een camera wordt bediend door een cameraman of –vrouw. Er zijn verschillende instellingen waar je opgeleid kan worden tot cameraman. Daarnaast zijn er opleidingen waarbij les in het bedienen van de camera een bijvak is.
Veel amateurs maken ook gebruik van een camera. Voor redelijke prijzen zijn er goede videocamera’s te koop. Camera’s echter die gebruikt worden voor het maken van films of televisieprogramma’s hebben veel meer functionaliteiten. Het is daarom belangrijk goed te worden opgeleid om met deze camera’s te kunnen werken. Regelmatig komt het voor dat een cameraman begonnen is als assistent van de cameraman. Ze hebben het vak dan vooral in de praktijk geleerd.
Tv studio
Cameraman aan het filmen

Inhoud

Iedereen die geïnteresseerd is in videoproductie kan hier een geschikte cursus vinden. Denk bijvoorbeeld aan een training waarbij je leert werken met montageprogramma’s zodat je zelf films kunt monteren. Ben je op zoek naar een uitgebreidere cursus, denk dan eens aan een opleiding tot videoproducer. Hierbij leer je stap voor stap hoe je een film moet maken, van het uitdenken van een verhaallijn tot het filmen en monteren van de video.

Relevantie

De cursus camera is geschikt voor iedereen die nét iets meer wil dan leuke plaatjes schieten. Je leert niet alleen je camera van binnen en buiten kennen, maar ook de programma's die erbij gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld bewerking. Het kan een relevante cursus zijn, op zowel privé als werkgerelateerd gebied.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Adobe Premiere Pro CC Complete College of MultiMedia 1395,-
  Amsterdam
Professional Video Producer opleiding (6 maanden) College of MultiMedia 4500,-
  Amsterdam

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.